Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

засідання районної комісії по розподілу одноразової матеріальної допомоги жителям Первомайського району, що опинились в скрутних життєвих обставинах.

29/08/2019

 29 серпня 2019 року, під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації, виконувача функцій і повноважень голови райдержадміністрації Сергія Бондаренка, відбулось засідання районної комісії по розподілу одноразової матеріальної допомоги жителям Первомайського району, що опинились в скрутних життєвих обставинах.

Під час засідання було розглянуто шість заяв жителів району. З них, 5 заяв на лікування: дві заяви від важкохворих, три заяви від інвалідів загального захворювання і одна заява -  на ремонт будинку, який був пошкоджений під час пожежі.

Заступник голови комісії, начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Олена Волошина ознайомила членів комісії з заявами та документами.

Голова комісії, Сергій Бондаренко, після розгляду заяв,  запропонував надати матеріальну допомогу всім заявникам, про що було прийняте відповідне рішення, всі члени комісії проголосували одноголосно.

Всі новини →