Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Привітання виконувача функцій і повноважень голови райдержадміністрації, першого заступника голови райдержадміністрації Сергія Бондаренка з Днем знань

02/09/2019

 Дорогі учні і студенти! Шановні педагоги та батьки!

День знань 1 вересня – це особливе свято! Завжди яскраве, насичене емоційністю та хвилюючою атмосферою, лунають  теплі поздоровлення і кожне людське серце, хвилюючись відгукується на заклик першого дзвоника.

Дозвольте від щирого серця привітати учнів та студентів  з Днем знань, святом молодості та надії. Впевнений, що зерна науки зростуть у ваших юних душах урожаєм мудрості та натхнення.

Нехай світлим, радісним та плідним буде кожен ваш день, кожен крок. Ростіть здоровими, досягайте високих результатів у навчанні та будьте активними у громадському житті. Бережіть у своїй пам’яті роки навчання, як неоціненний дарунок долі.

Окреме, велике спасибі вам, вельмишановні педагоги, за тепло сердець, бездоганне виконання такої місії, як виховання нашої молоді в дусі любові до рідного краю, до України та до людей. Бо саме ви сприяєте формуванню юних особистостей, від яких залежить майбутнє українського народу.

Бажаю усім учням цілеспрямованості і наполегливості в оволодінні знаннями, вчителям – здоров’я, терпіння і натхнення. Ніколи не пускайте у своє серце зневіру і байдужість, ставте високі цілі і досягайте їх.

Успіхів вам у новому навчальному році!                             

 

З повагою, 
виконувач функцій і повноважень

голови райдержадміністрації,

перший заступник голови райдержадміністрації                       Сергій БОНДАРЕНКО

 

 

Всі новини →