Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Перший дзвоник в Кінецьпільській ЗОШ І-ІІІ ступенів

02/09/2019

Промайнуло літо і вже починається новий 2019-2020 навчальний рік. В районних шкільних закладах відбулись святкові лінійки до Дня знань.

2 вересня  свято Першого дзвоника відбулось і в Кінецьпільській           ЗОШ І –ІІІ ст. Урочисте дійство проходило на святково прикрашеному шкільному майданчику.

Наймолодші школярі-першокласники, разом зі своїми класними керівниками й батьками, традиційно отримали привітання та настанову від  директора школи, педагогів і запрошених поважних  осіб.

Ведучі святкової лінійки продемонстрували та наголосили присутнім на традиції закладу, однією з яких – є відзначення обдарованих дітей за участь та перемоги у змаганнях, оглядах, олімпіадах.

За активну  участь та перемоги в міських, районних, обласних, міжрегіональних, Всеукраїнських оглядах, конкурсах, Міжнародних фестивалях-конкурсах «Береги талантів» та «Kiten Art Time» приїхали привітати та нагородити Почесною грамотою Первомайської районної державної адміністрації хореографічний колектив «Барвінок» Кінецьпільської дитячої школи мистецтв виконувач функцій і повноважень голови Первомайської районної державної адміністрації, перший заступник голови Первомайської районної державної адміністрації Сергій БОНДАРЕНКО, депутат Миколаївської обласної ради Григорій МАРІН, виконувач обов’язків начальника відділу економічно-інвестиційного розвитку, торгівлі, туризму, культури, молоді та спорту райдержадміністрації Вероніка БУЗАНОВА.

За багаторічну сумлінну працю, високу професійну майстерність, відповідальне ставлення до виконання обов’язків, значний особистий внесок у культурний розвиток району, головою Миколаївської обласної ради Вікторією МОСКАЛЕНКО нагороджено «Почесною грамотою» Аліну ГАЛІЦЬКУ– директора Кінецьпільської дитячої школи мистецтв.

Вихованцям Кінецьпільської дитячої школи мистецтв для стимулювання до перемог та проведення  репетицій, почесні гості вручили святковий подарунок - акустичну систему.

Тож до нових досягнень, успіхів та перемог!

      

                                      

Всі новини →