Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

На Первомайщині триває підготовка до опалювального сезону

11/09/2019

 Питання стану підготовки господарського комплексу та соціальної інфраструктури району до роботи в осінньо-зимовий період обговорено сьогодні  на засіданні районного оперативного штабу, яке провів виконувач функцій і повноважень голови райдержадміністрації, перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Бондаренко.

 У ході засідання керівники та представники установ та організацій району доповіли про вжиті заходи з підготовки до опалювального сезону та озвучили проблемні питання, які необхідно вирішити.  Особливу увагу  на засіданні було приділено готовності до зими закладів освіти, культури, охорони здоров'я та  соціального захисту населення (закупівля природного газу та електроенергії, встановлення модемів дистанційного обліку природного газу та електроенергії, встановлення та повірка лічильників на водопостачання, природний газ та електроенергію). Також говорили про підготовку доріг загального користування до осінньо-зимового періоду в Первомайському районі: проведення ремонту, очищення узбіч доріг, заготовка посипкового матеріалу.

Наразі рівень підготовки об’єктів ЖКГ та соціального призначення до нового опалювального сезону в цілому складає 85 %. 

- Питання підготовки об'єктів житлово-комунального господарства до роботи в осінньо-зимовий період постійно перебуває на контролі райдержадміністрації, регулярно розглядається на засіданнях районного оперативного штабу та координаційних нарадах. Тож завданням номер один для кожного з нас є стовідсоткова готовність об’єктів житлово-комунального господарства та соціальної сфери до опалювального сезону вже 1 жовтня 2019 року, - наголосив Сергій Бондаренко.

 

 

 

Всі новини →