Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Дітям- сучасні меблі

11/09/2019

 Його шанобливо називають людиною слова, його можна побачити у різних куточках Первомайського району, до нього звертаються із численних питань. Займаючи активну життєву позицію, як депутат обласної ради Григорій Афанасійович Марін безпосередньо бере участь у розв’язанні питань, спрямованих на стабілізацію економічного, соціального та духовно-культурного розвитку нашого району.

Отже й сьогодні, 11 вересня, в селах Полтавка та Романова Балка  відбулась зустріч депутата Миколаївської обласної ради Григорія Маріна з колективами Полтавського навчально-виховного комлексу  та Романовобалківської ЗОШ І-ІІІ ступенів, під час якої Григорій Афанасійович вручив нові меблі для навчальних закладів.

Батьки та керівництво навчальних закладів звернулись до обласного депутата з проханням допомогти в придбанні нових меблів першачкам. Саме школа, переконує Григорій Марін, зароджує у дітей зерна добра. Хороші умови навчання, каже депутат, це запорука майбутніх успіхів дитини. Тому дуже важливо аби перше враження від школи було якнайкращим.

Всі новини →