Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Робочий візит народного депутата Дирдіна М.Є. до Первомайського району

25/09/2019

25 вересня 2019 року  в залі  засідань Первомайської районної ради  відбулась робоча  зустріч  народного  депутата   по 132 окрузі Дирдіна Максима Євгеновича з активом району.

На зустрічі були присутні: помічник народного депутата С. Саковський,  помічник – консультант народного депутата В.Порхун, виконувач функцій і повноважень голови райдержадміністрації, перший заступник голови райдержадміністрації С.Бондаренко, заступник голови районної ради О.Маковеєнко, депутат обласної ради Г.Марін, голови Мигіївської та Кам’яномостівської ОТГ, селищний та сільські голови, керівники установ та сільськогосподарських  підприємств району, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації.

Максим Євгенович розповів жителям громади про ситуацію в країні, про важливість для розвитку нашої держави реформ, котрі розпочато в Україні, зокрема й реформи децентралізації та продажу землі.

Під час зустрічі розглядались питання:  про хід децентралізації в Первомайському районі та про водопостачання села Кінецьпіль.

В ході конструктивного діалогу було прийнято ряд пропозицій щодо активізації з питань децентралізації в районі. По завершенню візиту,  народний депутат з помічниками провели особистий прийом громадян.

Всі новини →