Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

11 жовтня відбулась чергова апаратна нарада

11/10/2019

 Під керівництвом виконувача функцій і повноважень голови районної державної адміністрації, першого заступника голови райдержадміністрації Сергія Бондаренка, сьогодні, 11 жовтня відбулась чергова апаратна нарада з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації.

Під час наради було розглянуто ряд актуальних питань життєдіяльності району:

-      про заплановані заходи до Дня українського козацтва та Дня захисника України;

-      питання підготовки паливно-енергетичного комплексу, об’єктів житлово-комунального господарства та соціально-культурної сфери району до функціонування в осінньо-зимовий період 2019/20 року;

-       про захист прав та законних інтересів дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах;

-       про хід виконання місцевих бюджетів;

-      виплата заробітної плати;

-      щодо результатів соціально-економічного розвитку району  за підсумками 9 місяців 2019 року;

-      щодо моніторингу стану - благоустрою в районі (ремонт  доріг, поводження з побутовими відходами в районі, заміна електроопор, забезпечення населення питною водою, транспортне сполучення в межах району); 

-      наголошено на необхідності висвітлення діяльності райдержадміністрації та основних подій, які відбуваються в районі, на офіційному сайті райдержадміністрації.


Крім цього, керівники структурних підрозділів проінформували про поточний стан справ за відповідним напрямком роботи та окреслили планові завдання на наступний тиждень.

По завершенню апаратної наради Сергій Володимирович надав ряд доручень та завдань керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації до виконання.

 

 

Всі новини →