Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

ЩОТИЖНЕВА НАРАДА

21/10/2019

 Сьогодні, 21 жовтня виконувач функцій і повноважень голови  райдержадміністрації, перший заступник голови райдержадміністрації Сергій БОНДАРЕНКО провів розширену нараду з начальниками управлінь, відділів райдержадміністрації, установ та організацій, підприємств району. 

Олена Маренчук - начальник  фінансового управління  райдержадміністрації доповіла про виконання планових показників зведеного бюджету району. Станом на 18 жовтня 2019 року план надходжень податків і зборів за 10 місяців по зведеному  бюджету району виконано на 100,4%, до року – на 82,2% при нормативі 83,3%. Понад планових показників надходження складають 406,681 тис. грн. Районний бюджет станом на 18.10.2019 року виконано за 10 місяців 2019 року на 99,2%, до року – 79,2%. Для виконання нормативу року до районного бюджету необхідно надходжень в сумі 2 610, 170 тис. грн.

В.о. начальника економічно-інвестиційного розвитку, торгівлі, туризму, культури, молоді та спорту райдержадміністрації – Вероніка Бузанова доповіла про результати моніторингу та оцінки соціально-економічного розвитку Первомайського району за січень-серпень 2019 року на підставі даних, наданих структурними підрозділами райдержадміністрації та установ району.

Начальник управління соціального захисту населення Олена Волошина поінформувала присутніх про стан призначення житлових субсидій для населення Первомайського  району. Всі, хто отримував субсидію в безготівковій чи готівковій формі і не мав боргу  більше 340 грн. станом на 1 травня отримуватиме субсидію готівкою весь наступний період з травня    2019 р. по квітень 2020 р. Протягом червня-вересня щомісячно проводились перерахунки  субсидії по всіх 703 справах, пов’язані зі зміною тарифу на природний газ. Заборгованість  перед організаціями, що надають житлово-комунальні послуги за нарахованими субсидіями,  за рахунок субвенції державного бюджету до місцевого станом на 1 жовтня 2019 року відсутня.

Про готовність закладів соціальної сфери району до початку опалювального сезону 2019-2020 р. доповідали: Сергій Сосіновськийначальник відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, розвитку інфраструктури та з питань надзвичайних ситуацій райдержадміністрації, Віктор Готка головний лікар КНП «Первомайська центральна районна лікарня» , Тетяна Примак головний лікар КП «ПРЦПМСД», Галина Давидова начальник відділу освіти райдержадміністрації, Олена  Волошина начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації.

По завершенню наради Сергій Володимирович підвів підсумки та дав ряд доручень керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації.

Всі новини →