Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Відбулось засідання комісії по розподілу одноразової матеріальної допомоги жителям Первомайського району, що опинились в скрутних життєвих обставинах

22/10/2019

У вівторок, 22 жовтня, під головуванням виконувача функцій і повноважень голови райдержадміністрації, першого заступника голови райдержадміністрації Сергія Бондаренка відбулось засідання комісії по розподілу одноразової матеріальної допомоги жителям Первомайського району, що опинились в скрутних життєвих обставинах за рахунок коштів районного бюджету.

Комісією розглянуто 8 заяви від жителів району, які звернулись за допомогою і стосувались соціального захисту населення, а саме надання матеріальної допомоги на лікування та вирішення соціально-побутових проблем.

Вивчені обставини, в яких перебуває кожна конкретна сім’я, адже до заяв додаються акти обстеження матеріально-побутових умов проживання, довідки про склад сім'ї, довідки про стан здоров'я із медичних установ та інші документи.

За результатами розглянутих справ комісія ухвалила рішення, надати одноразову грошову допомогу громадянам та сім’ям, які цього потребують першочергово. 

 

Всі новини →