Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

В районі відзначили 75-ту річницю вигнання нацистів з України

28/10/2019

75 років відділяє нас від тих днів, коли Україна була звільнена від фашистських загарбників. Та скільки б не прошло років і десятиріч, ми завжди будемо звертатися до тих історичних подій, що знаменують перемогу життя над смертю, розуму над безумством, гуманності над варварством.

Сьогодні, 28 жовтня, в сквері Слави відбувся районний мітинг-реквієм, присвячений 75-й річниці вигнання нацистів з України.

У заході взяли участь виконувач функцій і повноважень голови райдержадміністрації, перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Бондаренко, заступник голови Первомайської районної ради Олександр Маковеєнко, працівники структурних підрозділів райдержадміністрації, районної ради, Первомайська районна молодіжна адміністрація, керівники установ та підприємств району, представники громадських організацій, волонтери, діти війни та молодь.

Як данину пам’яті про тих, хто стояв на захисті Батьківщини, хто віддав своє життя заради миру на землі,  було вшановано хвилиною мовчання, проведено молебень за невинно загиблими та покладено квіти до пам’ятного знаку  загиблим у у роки Другої Світової війни.

Всі новини →