Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Чемпіонат «Кубок клубів» у Києві

29/10/2019

26 жовтня 2019 року у місті Київ збірна команда Первомайського району з двох  спортивних клубів змішаних єдиноборств Хортингу брала участь в змаганнях чемпіонату «Кубку клубів». На змагання прибули сім спортсменів, які були націлені тільки на перемогу.

Першим виступав Шумік Максим, але йому не вдалось вибороти призове місце, напевно далась в знаки хвороба. Другим змагався Родольчук Стас, який провів свій перший поєдинок і достроково переміг задушливим прийомом, наступний бій переміг за кількістю балів, а в фіналі потрапив на больовий прийом, що коштувало йому першого місця. Наступним виступив Мілько Назар, провівши свої чотири поєдинки на одному диханні і все закінчив достроково або больовим, або завдяки здачі спортсменів. Наступні три поєдинки провів Колєно Костянтин, які також пройшли на одному диханні та всі закінчились достроково. Потім виступав Дідорчук Богдан, який також не менш феєрично провів свої три поєдинки більшість з яких завершились достроково. Наступний бій провів Фуков Максим,  який також приймав вперше участь. Перший поєдинок виграв здачею суперника, провівши йому задушливий прийом, але в фіналі не вдалося перемогти. Була в нашій команді ще одна представниця, яка сміливо і захопливо виборола перемогу у своєму першому поєдинку достроково - це Кінаш Поліна, але в фіналі програла по кількості балів.

Додому з семи учасників привезли  шість медалей:

Мілько Назар – золото;

Колєно Костя - золото;

Дідорчук Богдан – золото;

Родольчук Стас – срібло;

Фуков Максим – срібло;

Кінаш Поліна - срібло.

«Дякую батькам за підтримку і розуміння, все над чим ми працюємо дасть дуже великі плоди. Наступним кроком нашої Федерації є поїздка на Чемпіонат Європи, який буде проходити в Латвії з 14 листопада 2019 року» - наголосив тренер Федерації Хортингу Руслан Голісевич.

Всі новини →