Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Щотижнева нарада

04/11/2019

 

Сьогодні, 04 листопада, відбулась  нарада у виконувача функцій і повноважень голови райдержадміністрації,  першим заступником голови райдержадміністрації Сергія Бондаренка з керівниками структурних підрозділів та за участі керівників установ та організацій району.  

Нарада розпочалася з питання щодо дотримання температурного режиму в закладах соціальної сфери району, доповідав Сергій Сосіновськийначальник відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, розвитку інфраструктури та з питань надзвичайних ситуацій райдержадміністрації.

Крім цього, обговорювались питання: щодо призначення житлових субсидій для населення району; щодо призову на строкову військову службу  в Первомайському районі; щодо реалізації мікропроектів по селищній, сільським радам; щодо обстеження багатодітних сімей та сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах та питання, яке стосується зони спостереження.

Виконувач функцій і повноважень голови райдержадміністрації,  перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Бондаренко надав  ряд доручень щодо вирішення порушених питань.

 

Всі новини →