Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Засідання Первомайської районної молодіжної адміністрації

05/11/2019

5 листопада  2019 року в Первомайській райдержадміністрації відбулось засідання Первомайської районної молодіжної адміністрації.

Нагадаємо, що Первомайська районна молодіжна адміністрація  є консультативно-дорадчим органом, що представляє інтереси молоді, району і має на меті консолідацію та гармонізацію молодіжного громадського руху, запровадження визнаного в Європі демократичного принципу співробітництва держави і громадськості щодо вироблення, імплементації та постійного моніторингу процесу реалізації молодіжної політики.  

Безпосередня мета її діяльності – згуртувати молодь для тісної співпраці з органами виконавчої влади та місцевого самоврядування, забезпечення участі молоді у прийнятті рішень щодо реалізації молодіжної політики, обговорення ідей та пропозицій пов’язаних з цим напрямком, участь молоді у проектах, які сприятимуть розвитку молодіжного руху на території Первомайського району.

Участь у засіданні взяли: виконувач функцій і повноважень голови райдержадміністрації, перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Бондаренко, головний спецаліст відділу економічно-інвестиційного розвитку, торгівлі, туризму, культури, молоді та спорту райдержадіністрації Олександр Димов, члени молодіжної адміністрації.

На засіданні були обговорені питання: про обрання голови, секретаря та нового складу Первомайської молодіжної адміністрації та про затвердження плану заходів Первомайської районної молодіжної адміністрації на 2020 рік.

Всі новини →