Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Відбулось чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини

07/11/2019

«Кожна дитина потребує піклування і доброзичливого ставлення до себе, відчуття своєї необхідності. Ці чинники впливають на здоровий розвиток дитини, формування її особистості, моральних та етичних норм» - зазначив виконувач функцій і повноважень голови райдержадміністрації, перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Бондаренко під час чергового засідання комісії з питань захисту прав дитини при Первомайській райдержадміністрації.

На  розгляд комісії  виносилося ряд  питань: щодо влаштування на виховання та спільне проживання дитини-сироти в прийомну сім’ю; про надання права підпису від імені дитини, яка має статус дитини-сироти; щодо подовження терміну перебування малолітнього, в будинку дитини міста Миколаєва; про виведення дитини-сироти з опікунської родини та розгляд заяв сімей, які необхідно взяти під соціальний супровід та зняття з соціального супроводу.

Питання детально вивчені працівниками служби у справах дітей райдержадміністрації, обговорені присутніми членами комісії та запрошеними.

За результатами засідання, комісією прийняті компетентні та виважені рішення, спрямовані на захист прав та інтересів дітей.

Всі новини →