Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Щотижнева нарада

11/11/2019

 

Сьогодні,11 листопада під головуванням виконувача функцій і повноважень голови райдержадміністрації, першого заступника голови райдержадміністрації Сергія Бондаренка відбулася  нарада з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації та установ району.

Підведено підсумки за попередній тиждень та окреслено першочергові заходи, заплановані на поточний робочий тиждень. Також під час наради було озвучено ряд актуальних питань життєдіяльності району.

Першочерговими були обговорені питання, що стосуються виконання бюджету району, реабілітації та адаптації учасників АТО та ООС, медицини, щодо призову на строкову військову службу та відзначення Дня працівників сільського господарства України.

Після детального розгляду порушених питань, виконувач функцій і повноважень голови райдержадміністрації, перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Бондаренко дав доручення керівникам управлінь, відділів райдержадміністрації, територіальним підрозділам центральним органам виконавчої влади щодо вирішення порушених питань.

Всі новини →