Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

ЩОТИЖНЕВА НАРАДА

18/11/2019

Сьогодні, 18 листопада виконувач функцій і повноважень голови  райдержадміністрації, перший заступник голови райдержадміністрації Сергій БОНДАРЕНКО провів розширену нараду з начальниками управлінь, відділів райдержадміністрації, установ та організацій району. 

Олена Маренчук – начальник  фінансового управління  райдержадміністрації доповіла про виконання планових показників зведеного бюджету району. Станом на 15 листопада 2019 року план надходжень податків і зборів за 11 місяців по зведеному  бюджету району виконано на 99,8%, до року – на 91,6% при нормативі 91,7%. Недовиконання планових показників надходження складають 289,997 тис. грн. Районний бюджет на цю дату виконано за 11 місяців цього року на 98,3%, до року – 88,5%. Для виконання нормативу року до районного бюджету необхідно надходжень в сумі 2 035, 020 тис. грн.

В.о. начальника економічно-інвестиційного розвитку, торгівлі, туризму, культури, молоді та спорту райдержадміністрації – Вероніка Бузанова доповіла про результати моніторингу та оцінки соціально-економічного розвитку Первомайського району за січень-вересень 2019 року на підставі даних, наданих структурними підрозділами райдержадміністрації та установами району.

 

Про стан обстеження умов проживання родин, які опинилися у складних життєвих обставинах доповідала Тетяна Малиновська – начальник служби у справах дітей райдержадміністрації. На обліку служби у справах дітей перебуває на даний час 55 сімей, в яких батьки ухиляються від виконання батьківських обов’язків та перебувають у складних життєвих обставинах. В даних сім’ях виховується 122 дітей. Одною з основних форм боротьби з дитячою безпритульністю та бездоглядністю є проведення профілактичних рейдів «Діти вулиці». Службою у справах дітей  було здійснено 26 рейдів «Діти вулиці» під час яких були відвідані сім’ї, які перебувають у складних життєвих обставинах за місцем проживання: обстежено за місцем проживання 283 родини, складено 320 актів матеріально-побутових умов проживання.

Сергій Сосіновськийначальник відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, розвитку інфраструктури та з питань надзвичайних ситуацій райдержадміністрації інформував присутніх щодо стану температурного режиму в приміщеннях закладів соціальної сфери.

По завершенню наради Сергій Володимирович підвів підсумки та дав ряд доручень керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації.

Всі новини →