Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Соціальна сфера, медицина, культура, економіка, ЖКГ та освіта – основні питання наради

20/11/2019

Під керівництвом виконувача функцій і повноважень голови райдержадміністрації, першого заступника голови райдержадміністрації  Сергій Бондаренко сьогодні, 20 листопада 2019 року, відбулася апаратна нарада за участю керівника апарату райдержадміністрації, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації та установ району, на якій було підсумовано роботу та окреслено заходи на найближчий час.

На апаратній нараді розглядались актуальні питання життя району, які стосувалися соціальної сфери, медицини, культури, економіки, ЖКГ а також освіти. Зокрема, Олена Маренчук, начальник фінансового управління райдержадміністрації, повідомила щодо фінансування харчування загальноосвітніх навчальних закладів району.   Олена Волошина, начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації, повідомила, що підходить до завершення психологічна реабілітація учасників АТО та ООС, які наданий час проходять санаторно-курортне лікування. Також, було порушено питання щодо призову на строкову військову службу.

 

По завершенню апаратної наради виконувач функцій і повноважень голови райдержадміністрації, перший заступник голови райдержадміністрації  надав ряд доручень керівникам структурних підрозділів і установ району та звернуто увагу на повноваження, які покладені на них відповідно до чинного законодавства. 

Всі новини →