Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

ЩОТИЖНЕВА НАРАДА

02/12/2019

 

Сьогодні, 02 грудня 2019 року під головуванням виконувача функцій і повноважень голови райдержадміністрації, першого заступника голови райдержадміністрації Сергія БОНДАРЕНКА відбулась нарада з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації та установ району.

Під час наради  керівники району звітували про проведену роботу за минулий тиждень та обговорювали план роботи на поточний.

На нараді розглядались питання: про стан наповнення районного бюджету; щодо підготовки та утримання автомобільних доріг загального користування місцевого, комунального та державного значення при погіршенні погодних умов; про проведену роботу з особами, які потребують посиленої соціальної уваги у зимовий період, щодо пільгового перевезення учасників АТО та ООС;

 У ході наради виконувач функцій і повноважень голови райдержадміністрації, перший заступник голови райдержадміністрації зазначив, що завтра 3 грудня — Міжнародний день інвалідів. Держава виконує конкретні зобов’язання щодо матеріального забезпечення інвалідів, створення для них необхідних правових, соціально-побутових умов життя, надала ряд пільг, конституційно гарантувала рівні з іншими громадянами можливості для участі в економічній, політичній і соціальній сферах життя суспільства. Також, Сергій Володимирович наголосив, начальнику управління соціального захисту населення райдержадміністрації під особистий контроль взяти питання щодо відзначення Дня   інвалідів в районі, адже надання їм щоденної підтримки, й допомоги — реальний вияв милосердя, людяності та любові до ближнього.

Всі новини →