Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

До дня осіб з інвалідністю

03/12/2019

29 листопада  в обласному Палаці культури  відбулись заходи до Міжнародного дня осіб з інвалідністю. В холі була організована виставка декоративно-прикладної творчості осіб з інвалідністю, в якій були представлені роботи і майстрів з Первомайського району.

Первомайський край багатий на талановитих людей, в тому числі і осіб з інвалідністю. Хочеться відзначити наших юних талантів, які перемогли в районному конкурсі для дітей з інвалідністю «Повір у себе, і в тебе повірять інші»: Дрозд Анастасію (с. Лиса Гора), Соловйов Віталій (с. Станіславчик), Ротар Олександр (смт Підгородна), Купрій Родіон (с. Лиса Гора). Талановита поетеса з Романової Балки Вікторія Чорноброва отримала гран-прі в обласному конкурсі «Перлини півдня». Також участь в конкурсі брав Плотніков Юрій з села Софіївка.

Люди з інвалідністю – це люди сильні духом і є прикладом для оточуючих. Неодноразово брали участь у обласних спартакіада жителі району, особи з інвалідністю. І не просто брали участь, а і виборювали перші і призові місця це:  Гуйван Я., Олійник В., Пустовітенко В., Власенко Л.

За активну життєву і громадянську позицію, активну участь у громадському русі організації осіб з інвалідністю отримала Почесну грамоту  голова первинної організації села Грушівка Власенко Л.

Нагороджували присутніх керівники Миколаївської обласної державної адміністрації та Миколаївської  обласної ради.

Від всієї районної організації Союзу організацій осіб з інвалідністю України, хочеться висловити щиру подяку за постійну підтримку та допомогу  голові Первомайської районної ради Світлані  Вовк та заступнику голови Первомайської  районної ради Олександру Маковеєнку.

Завдяки їм делегація Первомайського району змогла взяти участь в урочистих заходах в обласному центрі.

Всі новини →