Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

До Міжнародного Дня волонтера

04/12/2019

На заходах присвячених  Міжнародному Дню волонтера, які пройшли в м. Миколаєві   було зазначено про вагомий внесок в волонтерську діяльність волонтерів Первомайського району, які працюють в різних напрямах, несуть доброту, увагу, підтримку людям старшого віку, проводять  заходи  до святкових дат, патріотичні уроки виховання серед молоді.
В листопаді 2019 року волонтери Первомайського району прийняли участь в обласному конкурсі «Волонтер року» в різних номінаціях:

Дипломами переможців конкурсу «Волонтер року» та цінними подарунками нагороджені волонтери за номінацію:  в сфері культури - Скрипник Ольга Миколаївна,  село Кам’яний Міст; в сфері спорту та туризму - Горюнов Микола Павлович – керівник клубу туристів «Романтик».

 Подяками обласної громадської організації волонтерів за участь в обласному конкурсі «Волонтер року» нагородженні в сфері освіти та виховання: Шарковський Іван Олександрович – директор ДЮСШ Первомайської районної ради, в сфері соціального захисту: Мотронюк Віра Василівна  – соціальний робітник  с. Мигія, кращий організатор волонтерського руху: Андрусенко Лариса Анатолівна - голова первинної організації ветеранів с. Грушівка.

Щира вдячність усім тим, хто віддає себе шляхетній справі та допомагає  людям.  Адже бути волонтером – це покликання душі.

Всі новини →