Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Засідання сесії районної ради

20/12/2019

Сьогодні, 20 грудня, під головуванням голови Первомайської районної ради Світлани ВОВК відбулось засідання тридцять восьмої сесії районної ради сьомого скликання.

В роботі пленарного засідання взяли участь депутати районної ради, виконувач функцій і повноважень голови райдержадміністрації, перший заступник голови райдержадміністрації Сергій БОНДАРЕНКО, начальники управлінь, відділів та служб райдержадміністрації, керівники територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, голови селищної, сільських рад, працівники виконавчого апарату районної ради та інші.

Передувало сесії засідання постійних комісій районної ради, на яких детально були опрацьовані всі питання порядку денного сесії.

Депутати розглянули наступні питання:

1.     Про внесення доповнень до Програми економічного і соціального розвитку Первомайського району на 2019 рік.

2.     Про внесення змін до Переліку обєктів, що фінансуються у 2019 році.

3.     Про внесення змін до районного бюджету Первомайського району на 2019 рік.

4.     Про виконання Програми економічного і соціального розвитку Первомайського району за 2019 рік та затвердження Програми економічного і соціального розвитку Первомайського району на 2020 рік.

5.     Затвердження бюджету Первомайського району на 2020 рік.

6. Про переоформлення установчих документів закладу освіти та затвердження статуту Кінецьпільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Первомайської районної ради у новій редакції.

7.     Про перелік обєктів, що є спільною власністю територіальної громади селища, сіл Первомайського району, які не підлягають приватизації (відчуженню) та які підлягають приватизації (відчуженню) у 2020 році.

8.     Про припинення права комунальної власності на нежитлову будівлю в с.Катеринка Первомайського району Миколаївської області.

9.     Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок.

10.                       Про план роботи Первомайської районної ради на 2020 рік.

11.                       Різне.

 

В результаті обговорення, з усіх питань були ухвалені відповідні рішення.

 

 

Всі новини →