Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Відбулась перша у новому році оперативна нарада

02/01/2020

 02 січня голова районної державної адміністрації Сергій Саковський провів першу апаратну нараду у 2020 році.

Перед початком засідання голова районної адміністрації  привітав усіх присутніх з Новим 2020 роком, побажавши міцного здоров’я, добробуту, благополуччя та плідної і корисної праці на благо Первомайського району.

 «Новорічні свята у районі пройшли спокійно, без надзвичайних ситуацій. Надіємось, що Різдвяні свята принесуть тільки добрі новини» - зазначив голова райдержадміністрації. Під час наради розглядалось ряд важливих питань, які стосувалися соціальної сфери, медицини, культури, економіки та освіти.

Сергій Володимирович наголосив на важливості співпраці відповідних структур із місцевою владою задля запобігання виникненню надзвичайних ситуацій у зимовий період, в тому числі під час різдвяних свят.

Ще одним із  основних завдань на сьогоднішній день є  питання забезпечення сталого функціонування систем житлово-комунального господарства і об’єктів енергетичного комплексу району у зимовий період, недопущення порушення сталих умов життєдіяльності та безпеки населення.

Під час наради були дані відповідні доручення та окреслено короткострокові плани на найближчий час.

 «Працювати для людей і змінити їх життя на краще, мета нашої з вами роботи» - зазначив Сергій Володимирович по завершенню наради.

 

Всі новини →