Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

На нараді з селищним та сільськими головами розглянуто першочергові питання життєдіяльності Первомайського району

11/01/2020

Сьогодні, 11 січня під головуванням голови Первомайської районної державної адміністрації Сергія Саковського відбулась нарада з селищним та сільськими головами.

Очільник району звернув увагу на важливість тісної співпраці органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування в галузях соціально-економічного розвитку району.

У ході наради, були підняті питання стану виконання місцевих бюджетів району за 2019 рік; про організацію харчування учнів загальноосвітніх навчальних закладів у 2020 році; про запобігання здійснення кібератак на інтернет-ресурси; про фінансове забезпечення виконання медичних програм на І квартал 2020 року; про стан розробки проектно-кошторисної документації по ремонту доріг комунального значення на 2020 рік та про розробку містобудівної документації в 2020 році.

Особливу увагу було приділено питанням, щодо стану перевезення пільгових категорій населення Первомайського району залізничним транспортом та запобіганню незаконній вирубці полезахисних лісових смуг на території Первомайського району.

З усіх розглянутих питань, з урахуванням зауважень та рекомендацій, прийнято відповідні рішення.

 

Всі новини →