Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

У Первомайському районі відбувся захід щодо відзначення 101-ї річниці проголошення Акта злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки

22/01/2020

 

Сьогодні, 22 січня 2020 року в Первомайській райдержадміністрації відбувся захід щодо відзначення 101-ї річниці проголошення Акта злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки.

З важливим національним святом учасників урочистостей привітав голова Первомайської райдержадміністрації Сергій САКОВСЬКИЙ та голова Первомайської районної ради Світлана ВОВК.
Коментуючи значення свята, Сергій Володимирович наголосив, що День Соборності України  об'єднує всіх громадян нашої держави у єдине суспільство, в одну велику родину. Закликав громаду до єднання задля досягнення мети – розбудови України, згідно європейських, демократичних стандартів розвитку суспільства та побажав усім мирного неба та гідного життя.  

Присутні вшанували хвилиною мовчання героїв, які полягли за незалежну, соборну Україну та героїв, які стали на її захист і сьогодні, здійснюючи свій ратний подвиг заради миру на нашій землі.

Кращих працівників району за сумлінну працю, високий професіоналізм, активну життєву позицію з нагоди святкування 101-ї річниці проголошення Акта злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки відзначено Грамотами  районної державної адміністрації та районної ради.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Перед присутніми із концертною програмою виступили творчі колективи району та молоді виконавці, а саме: народний вокальний ансамбль «Степовичка», Володимир Велекоцький,  хореографічний колектив «Перлинка» та вокалісти Підгороднянської дитячої школи мистецтв. 


Всі новини →