Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Засідання Надзвичайної протиепізоотичної комісії при Первомайській райдержадміністрації

12/02/2020

12 лютого 2020 року відбулось засідання Надзвичайної протиепізоотичної комісії при Первомайській райдержадміністрації на якому розглянули питання про введення карантинних обмежень в селі Довга Пристань з прилеглою територією, польовими та лісовими масивами.
В ході засідання члени комісії обговорили стан виконання профілактичних заходів проти сказу, рівень забезпечення вакциною та необхідність поповнення резервних запасів вакцини.

В результаті засідання Комісія вирішила: оголосити неблагополучними щодо сказу тварин та запровадити карантинні обмеження в с. Довга Пристань  та  на території мисливських угідь МРГ Первомайського району; забезпечити проведення щеплення всіх собак та котів проти сказу в карантинній зоні; визнати епізоотичну ситуацію по сказу загрозливою, що вимагає проведення невідкладних систематичних профілактичних заходів. Всім службам відповідно до компетенції вжити заходів щодо своєчасного взаємоінформування про випадки захворювання тварин на сказ та координації спільних зусиль на  профілактику даного захворювання.

Всі новини →