Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав

17/02/2020

15 лютого 2020 року, виповнюється 31-а річниця від дня, коли останній солдат покинув територію Республіки Афганістан. У цей день ми вітаємо учасників бойових дій на території інших держав, вшановуємо пам’ять загиблих, висловлюємо глибоку вдячність усім, хто повернувся додому, хто чесно і мужньо виконував військовий обов’язок в «гарячих точках» планети.

З цієї нагоди, у Свято-Варварівській церкві провели поминальну службу по вшануванню пам’яті загиблих та померлих воїнів-інтернаціоналістів.

Сергій Володимирович, звернувся зі словами вдячності до воїнів-інтернаціоналістів та їх родин, подякував їм за подвиг та самопожертву, за приклад мужності і вірності військовому обов’язку.Побажав міцного здоровя, родинного затишку, благополучччя, впевненості в завтрашньому дні, щастя, добра та мирного неба над головою.  Після поминальної служби, у сквері пам’яті по загиблих воїнах-афганцях, на території Свято-Варварівської церкви, відбувся мітинг, в якому взяв участь голова Первомайської районної державної адміністрації Сергій САКОВСЬКИЙ та голова Первомайської районної організації ветеранів Ярослав ГУЙВАН.

Присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять про тих, хто загинув в чужих країнах, виконуючи інтернаціональний обовязок, було поіменно названо загиблих та поклали квіти до підніжжя памятника героям-землякам. Покладання квітів супроводжувадось військовим почесним салютом.

Цього ж дня, в Первомайському районі пройшов ряд заходів присвячених Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

 

 

 

 

Всі новини →