Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Сергій САКОВСЬКИЙ: презентація звіту щодо здійснення Первомайською райдержадміністрацією покладених на неї повноважень та стан розвитку території за 2019 рік

25/02/2020

25 лютого 2020 року голова районної державної адміністрації Сергій САКОВСЬКИЙ презентував звіт щодо здійснення Первомайською райдержадміністрацією покладених на неї повноважень та стан розвитку території за 2019 рік.

Захід відбувся за участі представників органів влади, місцевого самоврядування, Громадської  ради при Первомайській райдержадміністрації, громадських організацій району, депутатів обласного та районного рівнів.

У своєму виступі голова Первомайської райдержадміністрації Сергій САКОВСЬКИЙ проаналізував роботу райдержадміністрації за 2019 рік в стратегічних напрямках, детально зупинився на бюджетних питаннях, реалізації проектів, соціальному захисті населення, здійснення заходів в сфері освіти, медицини, культури, молоді та спорту, забезпеченні сталої роботи підприємств, установ та організацій.

Очільник району подякував присутнім за конструктивну співпрацю. Він наголосив , що кожен здобуток нашого району – це результат спільної роботи.  Лише разом можна досягати успіхів  – підсумував Сергій САКОВСЬКИЙ.

 

Повний текст презентації звіту про здійснення Первомайською райдержадміністрацією покладених на неї повноважень та стан розвитку території за 2019 рік, знаходиться на офіційному сайті Первомайської районної державної адміністрації, у вкладці (Районна державна адміністрація) в рубриці «Публічний звіт голови райдержадміністрації».

 

Всі новини →