Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

В РДА відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Первомайській райдержадміністрації

28/02/2020

Сьогодні, 28 лютого 2020 року, голова райдержадміністрації Сергій САКОВСЬКИЙ провів чергове засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій при Первомайській райдержадміністрації.

У заході взяли участь керівники структурних підрозділів, представники профільних служб, Первомайський МРВ ГУ ДСНС та КНП «Первомайська ЦРЛ».

 

 

 

 

 

Були розглянуті питання: про ліквідацію наслідків негоди, яка сталася 24 лютого 2020 року на території Первомайського району; про хід виконання розпорядження голови облдержадміністрації від 16.02.2018 №37-р «Про заходи щодо підготовки та пропуску льодоходу, повені і паводків на території Миколаївської області»; про створення на території Первомайського району пожежно-рятувальних підрозділів для забезпечення місцевої пожежної охорони; про затвердження Плану заходів у сфері цивільного захисту спрямованих на захист населення і територій Первомайського району Миколаївської області від надзвичайних ситуацій та запобігання їх виникненню, забезпечення техногенної та пожежної безпеки на 2020 рік; про затвердження переліку місць відпочинку людей на водних об’єктах Первомайського району у літній період 2020 року.

 

Очільник району наголосив, що ситуація, яка склалася в наслідок проходження циклону "Юлія" під особистим контролем. Всі населені пункти Первомайського району підключені до електропостачання. В закладах загально-середньої освіти наслідки негоди ліквідовані. На території КНП "Первомайська центральна районна лікарня" Первомайської районної ради проведені демонтажні роботи даху. 26 лютого 2020 року підрядна організація приступила до відновлювальних робіт: покрівлі даху (площа покрівлв - 424 м², вартість робіт - 182, 499 тис. грн.).

 

Згідно порядку денного було заслухано доповіді керівників відповідних служб району та прийняті відповідні рішення.

 

Всі новини →