Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Олександр СТАДНІК з робочим візитом на Первомайщині

03/03/2020

03 березня, перебуваючи з робочим візитом на Первомайщині, голова обласної державної адміністрації Олександр СТАДНІК провів виїзний прийом громадян.

Зі своїми проблемними питаннями  до керівника Миколаївщини звернулися мешканці міста та району.

Порушені на прийомі питання стосувалися виділення коштів на будівництво доріг, визначення меж між районом та містом, про  газорозподільчі мережі АТ «Миколаївгаз», об’єднання територіальних громад, щодо виявлення в Україні коронавірусу, попередження поширення його на території району та вжиття першочергових заходів у разі його виявлення. 

Очільник області зауважив, що сьогодні не дуже легкий час. Україна в стадії реформування медицини, децентралізації, а також попереду вибори. Деякі політики підбурюють населення та використовують настрій суспільства в своїх цілях.

Голова облдержадміністрації зауважив, що на сьогодні кошти на ремонт доріг витратили, а доріг немає. Виділити кошти - це мало, потрібно їх контролювати. Необхідно створити робочу групу, яка буде контролювати кошти і виконання робіт.

За результатами розгляду звернень, Олександр СТАДНІК надав відповідні доручення головам району та міста, керівникам окремих структурних підрозділів ОДА детально відпрацювати порушені на прийомі питання задля їх оперативного вирішення. А також наголосив, що стан розв’язання кожної проблемної ситуації триматиме на особистому контролі.

Всі новини →