Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Міжнародний паралімпійський комітет переніс Паралімпійські ігри-2020

25/03/2020

 

24 березня 2020 року, Національний паралімпійський комітет України отримав офіційного листа від президента Міжнародного паралімпійського комітету Ендрю Парсонса щодо перенесення Паралімпійських ігор у Токіо 2020 на наступний рік.

Національний паралімпійський комітет України звертає увагу на абсолютний пріоритет життя і здоров’я людини як головних цінностей міжнародного паралімпійського руху. Усвідомлюючи високу відповідальність Національного паралімпійського комітету України за долю усіх членів української паралімпійської сім’ї, розуміючи всі чинники, пов’язані зі складністю рішення Міжнародного паралімпійського комітету, ми єдині в рішеннях та діях з Міжнародним паралімпійським комітетом у підтримці загалу спортсменів, тренерів, фахівців та реалізації високих ідеалів світового паралімпійського руху! Ми зробимо все можливе і неможливе, щоб зберегти здоров’я українських спортсменів та забезпечити високий рівень їх підготовки до переможних стартів у Токіо!

Національний паралімпійський комітет України звертає увагу спортсменів, тренерів, менеджерів, фахівців, активістів спортивних федерацій на безумовну необхідність дотримання режиму домашнього перебування.

Віримо, що паралімпійці, як завжди, стануть прикладом боротьби за життя і здоров’я українського народу! Перемагаймо разом!

За інформацією Національного комітету спорту інвалідів України

 

Всі новини →