Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Триває будівництво автошляху національного значення Н-14 «Миколаїв – Кропивницький» в рамках реалізації проєкту «Велике будівництво»

27/03/2020

 Сьогодні голова Миколаївської ОДА Олександр Стаднік проінспектував хід робіт з будівництва автошляху національного значення Н-14 «Миколаїв – Кропивницький» в рамках реалізації проєкту «Велике будівництво».

У розмові з представниками ЗМІ голова ОДА відзначив, що цей напрямок конче важливий, адже його капітальний ремонт дозволить вирішити логістичну проблему руху транспорту по півдню України.

Він зазначив, що цей автошлях буде бетонним, що в свою чергу продовжить не лише гарантійний термін експлуатації (8-10 років), але і вирішить проблему плавлення дорожного покриття через високу температуру в літній період.


«Випередження графіку ремонтних робіт, яке зараз існує, не означає, що можна розслаблятися. Я особисто контролюю будівництво Н-14 та надходження коштів для підрядних організацій, які це будівництво здійснюють», - підкреслив Олександр Стаднік.


В.о. начальника Служби автомобільних доріг у Миколаївській області Владислав Невеселий зазначив, що на сьогоднішній день на ремонт цієї дороги виділено близько 150 млн. грн.  

За його словами працівниками підрядних підприємств виконуються роботи по укладанню вирівнюючого шару покриття, а також виконуються підготовчі роботи по встановленню тротуару і посадкового майданчика.

Крім цього, планується встановити систему для зважування з камерами та фіксацією автомобіля на випадок перевищення ваги. Також будуть встановлюватись датчики інтенсивності руху.

Всі новини →