Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

В Україні створено штаб з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, пов’язаної з коронавірусом

27/03/2020

 У середу, 25 березня, Уряд призначив заступника Міністра охорони здоров’я, Головного державного санітарного лікаря України Віктора Ляшка керівником робіт з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації державного рівня через поширення COVID-19.

Сьогодні вранці відбулось розгортання штабу, на якому Віктор Ляшко провів перше засідання та доручив всім головам Державних адміністрацій, сьогодні до 16:00, створити такі штаби в областях, які співпрацьовуватимуть з центральним штабом, організувати роботу та визначити керівників.  

Під час засідання було призначено представників органів державної влади, які будуть залучені до ліквідації наслідків надзвичайної ситуації. Наразі це МОЗ, ДСНС, Мінрегіон, Нацполіція та Держприкордонслужба. Але за необхідністю, цей список буде доповнюватись відповідно до поставлених завдань.

МОЗ наполегливо рекомендує громадянам утриматись від відвідування місць скупчення людей та для мінімізації контактів, по можливості, користуватися онлайн-послугами, зокрема і для придбання продуктів харчування.

За інформацією Міністерства охорони здоров'я України. 

Всі новини →