Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

До уваги жителів області!

01/04/2020

 Останнім часом в стрічках новин деяких засобів масової інформації Миколаївщини та у соціальних мережах поширювалась інформація щодо начебто незабезпеченості лікарень визначених опорними для лікування хворих на коронавірусну інфекцію апаратами ШВЛ, ліжко-місцями тощо.

При цьому таке припущення робилось спираючись лише на дані розміщені на відповідній панелі веб-сайту Національної служби здоров'я України. 

Миколаївська обласна державна адміністрація звертає увагу жителів області, що ситуація в підготовці медичних закладів області постійно і динамічно змінюється. Щоденно органами влади вживаються оперативні організаційні заходи щодо доукомплектування необхідним медобладнанням (у тому числі апаратами ШВЛ) лікарень першої та другої лінії, які визначенні опорними на випадки масового поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19 та інші заходи задля максимальної готовності з протидії поширення коронавірусу. 

Реальні зміни, які відбуваються в медичних закладах області можуть істотно випереджати оновлення  даних в аналітичній панелі веб-сайту Національної служби здоров’я України  в силу низки різних технічних обставин. 

Закликаємо громадськість зберігати спокій та сприймати будь-яку інформацію виважено та розумно. Запевняємо, що влада постійно тримає на контролі усю підготовку медичних закладів області до можливого поширення COVID-19 на території області. 

Бажаємо всім витримки, розуміння та міцного здоров’я.

Всі новини →