Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

«Вмикай. Рухайся. Заряджайся»: Тренування online для ветеранів війни та членів їхніх сімей

02/04/2020

 Карантин – не привід відмови від спортивних тренувань.Тому тренування за програмою «Вмикай. Рухайся. Заряджайся» для зміцнення стану здоров’я ветеранів війни й членів їхніх сімей відбудеться в online режимі.

За ініціативою Уповноваженого Президента України з питань реабілітації учасників бойових дій Вадима Свириденка, Національної ради спортивної реабілітації захисників України, Федерації легкої атлетики України та Київського міського центру допомоги учасникам АТО програма тренувань для ветеранів АТО/ООС триватиме й далі з дотриманням рекомендацій Всесвітньої організації охорони здоров’я на період пандемії коронавірусу в Україні та світі.
У щоденній програмі online-тренування:
– розминка та поради кваліфікованого тренера;
– демонстрація фізичної вправи й рекомендації видатного спортсмена;
– поради й рекомендації спортивного лікаря.

Ведуча програми – майстер спорту з легкої атлетики, головний тренер Національної ради спортивної реабілітації захисників України – Наталя Крушинська. Серед відомих спортсменів у тренуванні братимуть участь Христина Стуй, Тетяна Петлюк, Орися Мочульська, Сергій Попов і Олександр Скороход.

Долучитися до програми online-тренування «Вмикай. Рухайся. Заряджайся» можна на платформі ZOOM. Тренування відбуватимуться з понеділка по п’ятницю о 10.00 ранку.

За інформацією Міністерства оборони України.

Всі новини →