Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Вячеслав Рукоманов привітав членів обласної організації Товариства сприяння оборони України з ювілеєм організації

05/12/2013

Напередодні Дня Збройних Сил України відбулись урочистості з нагоди 75–річчя створення обласної організації Товариства сприяння оборони України, в яких взяв участь заступник голови-керівник апарату облдержадміністрації Вячеслав Рукоманов.  
 
Заступник голови облдержадміністрації привітав присутніх зі святом та зазначив: «До військових людей в народі завжди ставилися з повагою. Адже вони сприймаються як справжні захисники Вітчизни, навіть герої. Вони відстоюють національні та державні інтереси». Вячеслав Рукоманов також наголосив на важливості співпраці влади та обласної організації Товариства у військово-патріотичному виховання молоді. Виховання суспільно свідомої, відповідальної, патріотичної молоді - це одне з важливих  завдань, визначених Президентом України. Спільні зусилля влади та громадських організацій дозволять розвинути систему патріотичного виховання громадян України, підвищити цікавість до військової служби та підтримання її авторитету. 
 
Керівництво Миколаївської обласної організації Товариства сприяння оборони України докладно поінформувало про  проведену за 2013 рік роботу. Головною діяльністю організації є підготовка призовників з військово-технічних спеціальностей, участь в освітній діяльності та підготовці кадрів масових технічних професій для народного господарства, розвиток серед членів Товариства технічних і прикладних видів спорту (авіаційного, авто-, мото-, радіо,  стрілецького, водних видів спорту, моделізму та багатоборства, а також службового собаківництва з усіма видами кінологічної  діяльності. Масштабна і активна робота проводиться з допризовною та учнівською молоддю. 

Всі новини →