Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

До Дня Збройних Сил України в Миколаївському національному університеті ім.В.О.Сухомлинського відбулась посвята у воїни-десантники

06/12/2013

 Розвиток системи патріотичного виховання громадян України, підвищення інтересу громадян до служби у Збройних Сил України та їх авторитету у суспільстві – це першочергові завдання, які ставить сьогодні Президент України Віктор Янукович.

6 грудня з нагоди Дня Збройних Сил України в Миколаївському національному університеті ім.В.О.Сухомлинського відбулись урочистості, в рамках яких відбулась посвята у воїни-десантники студентів першого курсу навчання кафедри військової підготовки університету, які навчаються за спеціальністю «Командир аеромобільного взводу». Майбутні офіцери отримали тільняшки та берети від викладачів кафедри, ветеранів військової служби, офіцерів Миколаївської окремої аеромобільної бригади.

Заступник голови-керівник апарату облдержадміністрації Вячеслав Рукоманов відзначив, що патріотичне виховання має починатися з дитинства, а згодом воно трансформується у людини, якій вручили зброю, у відповідальність до Вітчизни, необхідність захищати дітей, жінок та літніх людей. «Звертаючись сьогодні до майбутніх воїнів, які наразі навчаються на військовій кафедрі університету, я хочу побажати їм, щоб вони розумно використовували час свого навчання та належним чином вчилися бути чоловіками та згодом стали справжніми лицарями та захисниками» - наголосив Вячеслав Рукоманов.

Всі новини →