Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Студенти Української академії лідерства запустили онлайн-проєкт ДоброДвіж

09/04/2020

 ДоброДвіж - це онлайн-марафон добрих справ, що триває з 6 по 24 квітня. Організатори пропонують список із 20 способів допомагати іншим, не виходячи за межі квартири. До прикладу: закупити продукти для літніх людей у своєму під’їзді, стати донором крові або ж подарувати листівку онкохворій дитині. Учасників заохочують не тільки виконати добрі справи, а й обов'язково розповісти про це у своїх соцмережах, аби поширювати ідею і долучати більше людей.

ДоброДвіж творить спільноту доброчинців, які разом розвивають культуру волонтерства, небайдужості та добросусідства. Ми переконані, що допомагати можна навіть в домашніх капцях під час карантину. Карантин — це не вирок, а навпаки стимул робити ще більше хороших справ! Долучайтеся!", — заохочує приєднатися керівниця Київського осередку Української академії лідерства Катерина Ганус.
 

Для участі необхідно:
1. Заповнити онлайн-форму за посиланням https://cutt.ly/ZtKijKR
2. Далі учасники виконують мінімум три справи зі списку, який отримують на пошту та висвітлюють їх у своїх соціальних мережах із #ДоброДвіжую і #ДоброзУАЛ, а також позначають сторінку проєкту та @ual.kyiv (Inst), @ulakyiv (FB).

Найактивніші добродії отримають подарунки, а 24 квітня відбудеться онлайн-вечірка для всіх бажаючих.

Контактна особа:
Христина Осадча, організаторка та студентка київського осередку Української академії лідерства,
+380983098313
osadchah@gmail.com
https://www.facebook.com/profile.php?id=100017072882712

 

Всі новини →