Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Миколаївщина отримала 15067 продуктових наборів

11/04/2020

 Миколаївська область вже отримала 15067 продуктових наборів, якими забезпечено 6 781  людину з числа найбільш вразливих верств населення.  Найближчим часом очікується поставка ще 4931 таких наборів.

Відповідна робота проводиться за ініціативи Міністерства соціальної політики України та Національної мережі продуктових магазинів АТБ. Всього Миколаївщина в рамках зазначеної ініціативи отримує 19998 продуктових наборів для забезпеченням найбільш вразливих верств населення (громадян віком понад 80 років, громадян похилого віку, які потребують догляду, осіб з інвалідністю тощо) продуктами харчування.

Окрім того, в області створено необхідний запас продуктів харчування для малозахищених верств населення. На сьогодні в районних та міських органах соціального захисту населення в наявності є продуктів харчування 14115 кг. (крупи, борошно, цукор, макаронні вироби, печиво тощо), 2272 л. рослинної олії та продуктів консервування, 9308 од. консервних виробів, чаю, мівіни тощо на загальну суму 512,27  тис. грн.

З метою надання допомоги малозабезпеченим верствам населення у забезпечені і доставці продуктів харчування та медикаментів в області діє «гаряча лінія». Наразі вже отримано 402 звернення. Всі громадяни, що звернулись, отримали необхідну допомогу.

Нагадуємо, що в області розроблено дорожню карту https://cutt.ly/UtHF9rX щодо надання допомоги малозабезпеченим верствам населення у забезпечені і доставці продуктів харчування та медикаментів.

Телефони щодо надання допомоги малозабезпеченим верствам населення у забезпечені і доставці продуктів харчування та медикаментів розміщено за посиланням https://cutt.ly/0tHFnvC

 

Всі новини →