Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Управлінням охорони здоров`я облдержадміністрації проведено відеоселекторну нараду щодо стану готовності до запобігання поширенню коронавірусної інфекції COVID-19 на Миколаївщині

28/04/2020

 27 квітня за участю керівників підприємств системи охорони здоров’я області проведено відеоселекторну нараду управління охорони здоров`я облдержадміністрації, в ході якої проаналізовано стан готовності до запобігання поширенню коронавірусу COVID-19. Обговорення відбувалося з урахуванням ситуації з захворюваністю на коронавірус в області, в тому числі медичних працівників.

Учасники наради ознайомилися зі статистичними даними, що відображають стан поширення коронавірусу в області, розглянули питання щодо забезпеченості медичних працівників засобами індивідуального захисту, обговорили алгоритм дій медпрацівників щодо виявлення та попередження розповсюдження COVID-19.

Також обговорено шляхи поліпшення роботи медичних працівників та наголошено на необхідності виконання заходів інфекційного контролю, встановлених чинним законодавством.

За інформацією управління охорони здоров`я облдержадміністрації.

Всі новини →