Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Олександр Стаднік :

29/04/2020

 На сьогодні в лікарнях області першої (I) та другої хвилі (II) для госпіталізації пацієнтів з COVID-19 є більше 350 тисяч засобів індивідуального захисту (ЗІЗ). Так в медзакладах І та ІІ хвилі наявні:

- респіратори – 6 343 (І), 3 350 (ІІ)
- медичні маски – 74 543 (І), 26 470 (ІІ)
- рукавички – 113 403(І), 45 960(ІІ)
- захисні окуляри – 1 098 (І), 805 (ІІ)
- костюми біозахисту – 1 458(І), 1 103 (ІІ).

Про це голова ОДА Олександр Стаднік повідомив на своїй сторінці у мережі Фейсбук.

«У цей досить непростий період для нашої країни і Миколаївської області зауважу, що Миколаївська облдержадміністрація робить все можливе, щоб забезпечити усім необхідним наші лікарні для боротьби з коронавірусом. Хочу зазначити, що засоби індивідуального захисту зберігають здоров'я та зменшують ризик інфікування героїв сьогоднішнього часу - працівників медустанов», - прокоментував Олександр Стаднік.

Зазначимо, що до першої хвилі відносяться такі медустанови – КНП Миколаївський обласний центр лікування інфекційних хвороб Миколаївської обласної ради, КНП Первомайська центральна районна лікарня Первомайскої районної ради, КНП Миколаївської міської раді «Міська лікарня №1», КНП Миколаївської міської ради «Міський пологовий будинок №1».

До лікарень другої хвилі належать – КНП Багатопрофільна лікарня Баштанського району Баштанської районної ради, КНП Новобузька центральна районна лікарня Новобузької районної ради, КНП Миколаївської міської ради «Міська лікарня №3», КП КНП Вознесенська багатопрофільна лікарня Вознесенської міської ради.

 

Всі новини →