Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Олександр Трайтлі: Ми маємо можливість відкрити тільки агропромислові ринки. Я розумію кожного з підприємців але ніяких альтернатив немає

02/05/2020

 30 квітня, відбулася відеоселекторна нарада під керівництвом заступника голови Миколаївської ОДА Олександра Трайтлі за участю начальника управління охорони здоров'я Миколаївської облдержадміністрації Павла Георгіева з керівниками районів, міст, об'єднаних територіальних громад з питань вжиття додаткових заходів щодо запобігання поширенню на території області коронавірусної хвороби СОVID-19.

На початку відеоселекторної наради Олександр Трайтлі звернувся до присутніх з проханням відповідально віднестись до дотримання карантину та обмежити відвідування населенням громадських міст на травневі свята.

Заступник голови ОДА довів до відома присутніх, що Кабінетом Міністрів України прийнято постанову № 313 від 29 квітня 2020 р. «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 р. № 211», яка дозволяє поновлення роботи агропродовольчих ринків за умови дотримання протиепідемічних вимог до діяльності агропродовольчих ринків, встановлених головним державним санітарним лікарем України.

«Хочу підкреслити, що на сьогодні згідно постанови КМУ, ми маємо можливість відкрити тільки агропромислові ринки. Я розумію кожного з підприємців але ніяких альтернатив немає», - зазначив він.

Олександр Трайтлі звернув увагу, що вчора ним, як керівником робіт з ліквідації наслідків медико- біологічної НС природного характеру пов’язаної із поширенням коронавірусної хвороби COVID-19 на території Миколаївської області підписано розпорядження №26, яким встановлені вимоги щодо профілактичних заходів протидії поширення COVID-19 при здійсненні торгівлі харчовими продуктами на продовольчих ринках. Він порадив керівникам районів, міст, об'єднаних територіальних громад взяти його до роботи.

Також, Олександр Трайтлі акцентував увагу керівників міст, районів та ОТГ на ситуації, яка склалася з захворюваністю медиків та порадив їм ще раз відпрацювати всі алгоритми щодо індивідуального захисту у роботі.

 

Всі новини →