Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Миколаївська область отримала засоби індивідуального медичного захисту від компанії «Епіцентр К»

07/05/2020

 06 травня на території КНП «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» компанія «Епіцентр К», відгукнувшись на ініціативу Президента України Володимира Зеленського передала для медичних закладів медичні маски, захисні комбінезони та захисні окуляри. Засоби індивідуального медичного захисту отримав представник КЗ «Миколаївська обласна база спеціального медичного постачання».

Загалом отримано 20 тис. медичних масок, 1200 медичних захисних комбінезонів та 500 захисних окулярів закритого типу.

Перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Бичков поінформував, що обласна влада постійно координує питання оперативного визначення актуальних потреб лікарень та надання їм відповідної допомоги. Він подякував представникам компанії «Епіцентр К» від Миколаївської ОДА за впевнені кроки на зустріч Миколаївщині та виразив сподівання щодо подальшої співпраці.

«На сьогодні безпека та захист власного здоров'я це те, що турбує кожного. Компанія «Епіцентр К» запровадила всеукраїнську гуманітарну акцію мета якої – забезпечення засобами індивідуального захисту медичних працівників. Наразі компанією створено фонд реагування на пандемію та виділено 150 млн. грн. на ці цілі. Хочу зазначити, що це власні кошти компанії», - зазначив заступник генерального директора ТОВ «Епіцентр К» Дмитро Байдюк.

За словами начальника управління охорони здоров'я Миколаївської облдержадміністрації Павла Георгієва розподіл засобів індивідуального захисту відбудеться між лікарнями першої лінії Миколаєва та області.

 

Всі новини →