Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

«Ситуація по захворюваності в області залишається напруженою тому закликаю дотримуватися карантинних обмежень у вихідні та святкові дні», - Олександр Трайтлі

09/05/2020

 8 травня, під головуванням заступника голови ОДА Олександра Трайтлі відбулася відеоселекторна нарада з керівниками районів щодо запобігання поширенню на території області вірусної хвороби СОVID-19.

На початку наради заступник голови ОДА Олександр Трайтлі акцентував увагу присутніх, що ситуація по захворюваності в області залишається напруженою.

«Наразі зважаючи на послаблення карантинних обмежень необхідно забезпечити повний контроль за дотриманням карантинних вимог та  тримати на постійному контролі епідеміологічну ситуацію в районах», - наголосив Олександр Трайтлі.

Також він додав, що враховуючи прийдешні свята необхідно провести роз’яснювальну роботу з громадою щодо недопущення скупчення людей, проведення будь яких масових заходів та закликати усіх залишатися на свята вдома.

У ході селекторної наради  заступник голови ОДА Олександр Трайтлі заслухав звіти керівників районів щодо проведеної роботи з питань запобігання поширенню на території області вірусної хвороби СОVID-19

Також заступник голови ОДА рекомендував учасникам наради ознайомитись з законопроектом № 3376-1 від 06 травня 2020 року, який підвищує соціальний захист медиків, зайнятих у боротьбі з COVID-19, та членів їх сімей.

Всі новини →