Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

«Emergency» - проєкт Президента України «Велике будівництво» у галузі охорони здоров’я Миколаївської області

12/05/2020

 У галузі охорони здоров’я триває реалізація проєкту Президента України «Велике будівництво». Заплановано ремонт та дооснащення приймальних відділень шести лікарень, які розпорядженням КМУ № 23-Р від 15 січня 2020 року визначені  опорними закладами охорони здоров'я Миколаївської області.

Відповідно до плану-графіку на сьогодні в усіх опорних закладах завершено виготовлення  проектно-кошторисної документації (далі – ПКД). Розпочато експертизу ПКД, яка має завершитися до 25.05.2020 року.

На даний час з місцевих бюджетів виділено 1928,9 тис. грн на виготовлення проектно-кошторисної документації. Найближчим часом очікується виділення коштів для Комунального некомерційного підприємства Миколаївської міської ради «Міська лікарня № 3» та Комунального некомерційного підприємства Миколаївської міської ради «Міська лікарня швидкої медичної допомоги».

Після завершення експертизи ПКД з 25.05.2020 (відповідно до графіка) буде оголошено тендерну процедуру.

Нагадаємо, що існує єдиний стандарт зовнішнього оформлення та набору приміщень приймального відділення в рамках реалізації проєкту.

Реалізація проєкту Президента України «Велике будівництво» в Миколаївській області знаходиться на постійному контролі голови облдержадміністрації Олександра Стадніка.

 

Всі новини →