Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Допомога мешканцям Первомайщини

22/05/2020

      Випробування, пов’язані з COVID-19, які спіткали українців в період карантину, запровадженого державою, не залишили байдужими наших громадян, керівників господарств, фермерів. На прохання Первомайської районної громадської організації волонтерів, управління соціального захисту населення  до акції з надання благодійної допомоги нашим громадянам, які опинилися в скрутному становищі, підключилися керівники сільськогосподарських підприємств  ПСП «Заповіт», ДП ДГ «Зоряне», ПСП ім. Партизанської іскри, ФГ «Первомайське», ТОВ «Галактика», ПП «Перемога народу»,ФГ «Нектар», ФГ «Оазис», ФГ «МТД», ПВКП «Троя», ПСП «Кумари».

Добрі справи для тих, хто потребує допомоги не залишаються поза увагою. Завдяки допомозі були сформовані продовольчі набори, які доставлені до людей похилого віку, осіб з інвалідністю, багатодітних малозабезпечених родин. На даний час роздано близько 140 продуктових наборів.

Для громадян району, працівників соціального захисту, організації волонтерів дуже важливо знати, що у вирішенні щоденних проблем ми не одинокі, що є люди, які у важку хвилину можуть підставити дружнє плече.

Коли ми отримуємо допомогу від сторонніх людей, наші думки повертаються до таких непересічних загальнолюдських цінностей, як самовідданість та співчуття, любов до ближнього і здатність змінити світ навколо себе на краще.

Хочеться подякувати всім небайдужим, хто підключився до цієї доброї справи, виразити щиру вдячність за те, що подарували особам похилого віку, інвалідам можливість відчувати себе повноцінними і потрібними комусь! Людям завжди важливо відчувати підтримку і опіку, коли спільними зусиллями можна, хоча б частково вирішити проблеми громадянам, які опинилися в скрутному становищі. Бережімо себе та оточуючих.

 

Голова Первомайської громадської

організації волонтерів                                                         Ніна НОВОСАДОВА

Всі новини →