Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

«Україна - Білорусь: економічне співробітництво в час глобальних викликів»

28/05/2020

 Сьогодні, 27 травня 2020 року, відбулась онлайн-конференція українських та білоруських підприємців на тему: «Україна - Білорусь: економічне співробітництво в час глобальних викликів».

Участь у заході взяли представники державних органів, дипломатичних установ та галузевих бізнес-асоціацій двох країн, Торгово-промислової палати України та Білоруської ТПП, а також департаменту економічного розвитку та регіональної політики Миколаївської облдержадміністрації. 

Під час вебінару обговорено стан торгово-економічного співробітництва між двома країнами в умовах сучасних викликів, у т.ч.  обмежень, що виникли внаслідок поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19. Сторони висловили зацікавленість у збільшенні двостороннього товарообігу, поінформували про можливості взаємної кооперації та перспективи співпраці. Підприємці обох країн також мали можливість встановити прямі контакти та поставити питання, які впливають на їх діяльність на ринках України і Білорусі.

Окрему увагу приділено ходу підготовки до проведення ІІІ Форуму регіонів України та Республіки Білорусь в м. Гродно у жовтні 2020 року, участь в якому планує взяти делегація Миколаївської області з метою презентації економічного потенціалу регіону та зміцнення зв’язків з білоруськими підприємцями - одними з основних партнерів  в зовнішній торгівлі.

 

Всі новини →