Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

В ОДА відбулося засідання обласного штабу з підготовки до опалювального періоду 2020/2021 року

28/05/2020

 У четвер, 28 травня, під керівництвом заступника голови Миколаївської обласної державної адміністрації Олександра Коваленка відбулося відео-селекторне засідання обласного штабу з підготовки до  опалювального періоду 2020/2021 року.

Присутнім доведено інформацію про планові показники та графік підготовки об'єктів теплопостачання та теплоспоживання до зимового періоду, план роботи  штабу, заходи, які передбачаються для скорочення та заміщення газоспоживання.

На засіданні заслухана звітна інформація керівництва районів та міст щодо стану підготовки до наступного опалювального сезону. Наразі в Миколаївській області показники підготовки перевищують 15% . Виходячи з цього визначено коло завдань, які необхідно виконати протягом періоду підготовки до опалювального сезону. 

Надано доручення керівникам районів та міст  області забезпечити облаштування засобами дистанційної передачі даних прилади обліку природного газу згідно вимог Кодексу газорозподільних мереж.

АТ «Миколаївгаз» рекомендовано визначити відповідальних осіб на дільницях та у відділеннях підприємства для підвищення рівня комунікацій з керівниками бюджетних установ і керівництвом районів та міст.

Всі новини →