Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Миколаївська область повинна бути готова до безпечного прийому туристів

28/05/2020

 Сьогодні, 28 травня, заступник голови облдержадміністрації Олександр Трайтлі провів виїзну зустріч з підприємцями, які надають послуги з розміщення та харчування на території Очаківського району щодо готовності зон відпочинку до літнього туристичного сезону 2020 року.

На початку заходу Олександр Трайтлі зазначив, що Миколаївська область перейшла до другого етапу пом'якшення карантинних обмежень. Це дозволяє роботу готелів, але без закладів харчування. 

З метою недопущення порушень карантинних обмежень місцевими підприємствами, керівниками структурних підрозділів Миколаївської ОДА, представниками поліції та ГУ ДСНС Миколаївської області було надано відповідні  роз'яснення, повідомлено про норми та вимоги до закладів, яким дозволено працювати під час послаблення карантинних заходів тощо.

У свою чергу керівництво Очаківського району зазначило, що плідно працюють задля унеможливлення поширення туристами коронавірусної хвороби на території району.

В кінці зустрічі Олександр Трайтлі наголосив, що Миколаївською обласною державною адміністрацією буде розроблено та оприлюднено перелік рекомендацій щодо роботи закладів розміщення та харчування туристів під час карантинних обмежень. Також, у допомогу підприємцям  буде підготовлений чіткий алгоритм дій працівників закладів у разі виявлення на територій закладу  хворого з підозрою на короновірусну інфекцію.

Всі новини →