Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Відбулась сорокова сесія Первомайської районної ради

05/06/2020

 

Сьогодні, 05 червня, о 10 годині в сесійній залі районної ради під керівництвом голови Первомайської районної ради Світлани ВОВК, відбулась сорокова сесія Первомайської районної ради сьомого скликання.

В роботі пленарного засідання взяли участь депутати районної ради, заступник голови Первомайської районної ради Олександр МАКОВЕЄНКО, голова райдержадміністрації Сергій САКОВСЬКИЙ, начальники управлінь, відділів та служб райдержадміністрації, керівники територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, голови селищної, сільських рад, працівники виконавчого апарату районної ради та інші.

 

У ході пленарного засідання були розглянуті питання порядку денного, які детально опрацьовані попередньо – на постійних комісіях районної ради.

 

Основні питання сесії:

 

       -         Про затвердження Переліку об’єктів, що фінансуються у 2020 році.

-         Про  внесення змін та доповнень до Програми економічного і соціального розвитку Первомайського району на 2020 рік.

-         Про внесення змін та  доповнень до Програми розвитку культури у Первомайському районі на 2018-2020 роки.

-         Про внесення змін до Програми патріотичного виховання населення у Первомайському районі на 2016-2020 роки.

-         Про внесення змін та  доповнень до Програми сприяння розвитку громадянського суспільства у Первомайському районі на 2018-2020 роки.

-         Про внесення змін до Програми «Молодь Первомайщини» на 2019-2020 роки.

-         Про внесення змін до Програми «Первомайщина спортивна» на 2019-2023 роки.

-         Про внесення змін до районної Цільової соціальної програми розвитку освіти Первомайського району на 2018-2020 роки.

-         Про внесення доповнень до Комплексної програми соціального захисту населення «Турбота» у Первомайському районі на 2018-2020 роки.

-         Про затвердження районної Цільової  програми «Фінансова підтримка комунального некомерційного підприємства «Первомайська центральна районна лікарня» Первомайської районної ради Миколаївської області» на 2020 роки.

-         Про затвердження районної Цільової соціальної програми протидії ВІЛ-інфекції/ СНІДу на 2020 рік.

-         Про внесення змін до Районної програми розвитку закладів охорони здоров’я Первомайського району з надання первинної та вторинної допомоги на 2018-2020 роки.

-         Про встановлення розміру батьківської плати за харчування дітей дошкільного віку в навчально-виховних комплексах Первомайського району на 2020 рік.

-         Про безоплатну передачу майна (закладів загальної середньої освіти) зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ Первомайського району до комунальної власності територіальної громади Мигіївської сільської ради.

-         Про передачу лічильника газу, апарату опалювального газового Aton, приладу управління газом з балансу КП «ПРЦМСД» Первомайської районної ради на баланс Підгороднянської селищної ради.

-         Про внесення змін до районного бюджету Первомайського району на 2020 рік.

-         Про затвердження Плану діяльності Первомайської районної ради з підготовки  проектів регуляторних актів на 2020  рік.

-      Різне.

 

Депутати оперативно розглянули всі питання, узгодили їх, дійшовши до спільної думки. В результаті своєї роботи присутні  ухвалили проекти рішень з усіх питань порядку денного.

 

Всі новини →