Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Стань учасником Всеукраїнського благодійного марафону «Перемога у нас в крові»

12/06/2020

 Управління молоді та спорту облдержадміінстрації запрошує усіх небайдужих спортивних діячів 16 червня цього року о 10.00  взяти участь в марафоні «Перемога у нас в крові», який відбудеться на базі Миколаївської обласної станції переливання крові  (м. Миколаїв, пров. Радіо, 2 ).

 

Якщо Ви бажаєте прийняти участь у Марафоні, то потрібно до 16:00 12 червня заповнити форму за посиланням https://forms.gle/6hj7Z4dgf6rFiENo7

 

Метою марафону є привернення уваги суспільства до проблеми дефіциту крові в банках крові України шляхом залучення спортсменів і видатних особистостей до здачі крові задля того, щоб власним прикладом продемонструвати безпечність цієї процедури, а також популяризувати здоровий спосіб життя.

 

Донором може бути фізично здорова особа, громадянин України віком від 18 до 60 років та вагою більше 50 кг. Для здачі крові потрібно мати з собою документ, що посвідчує особу та результати флюорографії органів грудної клітки.

 

Довідково

 

Напередодні Всесвітнього дня донора крові, що відзначатиметься 14 червня 2020 року в усьому світі за ініціативи Товариства Червоного Хреста України і Міністерства молоді та спорту України, за підтримки комунікаційної агенції Ogilvy Україна стартує всеукраїнський донорський марафон «Перемога у нас в крові».

 

Про це повідомляє управління молоді та спорту облдержадміністрації.

 

Всі новини →